Pige gav blowjob til koncert: Nu mobbes hun massivt på nettet

En 17-årig irsk pige er havnet midt i et regulært stormvejr, efter hun lørdag kom lidt for tæt på flere fyre til en Eminem-koncert ved Slane Castle i Irland. Billeder, hvor hun i fuld offentlighed er sammen med fyrene, går verden rundt via sociale medier. Drengene hyldes som helte, mens hun stemples som en billig tøjte.

Det skriver flere britiske medier.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Det er blandt andet billeder, hvor den 17-årige skolepige giver et blowjob til en fyr med en grøn hat. Fyren står samtidig og griner. Pigen er også fotograferet, hvor hun kysser med den samme fyr, mens han rører hende mellem benene. Og på samme aften er hun fotograferet med en anden fyr, som hun også giver et blowjob.

Billederne har bredt sig som en steppebrand via sociale medier. Og, selvom flere Facebook- og Twitter-brugere er blevet udelukket, så er det nu ude af kontrol.

På sociale medier har pigen fået hashtagget 'Slane girl'. Og mange brugere lægger ikke fingre imellem, når det kommer til at håne den 17-årige.

Politiet ser med alvorlige øjne på sagen. Og grundet pigens alder kan billederne falde ind under kategorien 'børneporno', hvorfor det jagter den eller de personer, der lagde billederne på nettet i første omgang. Ifølge flere medier kan det være en mand fra Belfast, der er i politiets søgelys.

Samtidig er den 17-årige og hendes familie i chok. Episoden har efterladt pigen knust og forvirret, og hun er nu indlagt på hospitalet.

- Det er meget følsomt, og familien er fortvivlede. Det ligner hende ikke at gøre sådan noget. Hun er meget ked af det og forvirret over det hele, siger en kilde tæt på familien til The Sun.

Ifølge eksperter, så er mobning på nettet en stigende tendens. Og med de sociale medier bliver det sværere og sværere at kontrollere.

Dagens Gossip