Pigen der ikke ville dø: Sådan går det Carina Melchior i dag

Hun snød døden, overraskede lægerne og og bevægede danskerne i dokumentaren "Piger der ikke ville dø." Men hvordan går det den østjyske Carina Melchior, der i oktober 2011 var involveret i en alvorlig trafikulykke, som lægerne ikke troede, hun ville overleve?

I dag rider Carina igen på sin egen hest, hun kører på cykel og løber motionsløb. Men i det halvandet år, som er gået siden ulykken, har hun ikke bare måttet kæmpe med hård genoptræning, hun har også kæmpet mod kommunen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

I otte måneder boede Carina på Hammel Neurocenter, hvor specialister tog hånd om hende og hendes hjerneskade. Hun gjorde hurtigt fremskridt, men da Syddjurs Kommune overtog ansvaret for hendes genoptræning, blev alt pludselig anderledes.

Den dengang 20-årige Carina blev placeret sammen med ældre mennesker på et kommunalt sundhedscenter, som primært genoptræner ældre, der har fået hjerneblødninger.

Opholdet her var så frustrerende for den unge kvinde, at hun fuldstændig mistede motivationen og troen på livet.

Heldigvis fik Carina efter tovtrækkeri med kommunen mulighed for at flytte ind på behandlingscentret Østerskoven nær Hobro, hvor hun har sin egen lejlighed, hvilket gav hendes livsglæden tilbage igen.

I dokumentaren "Pigen, der ikke ville dø" så man, hvordan lægerne bad Carinas familie om at overveje organdonation, fordi de vurderede, at pigen i dyb koma ville blive hjernedød. Men i stedet begyndte Carina at vågne op og bevæge sig.

På mandag klokken 20 viser DR1 opfølgningen "Pigen der ikke ville dø - et år efter."  Se billeder fra Carinas liv herunder...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip