Pigen mister sin mors pludseligt: Dét, redderne gør for hende, får tårerne til at trille

Skrevet af Redaktionen

01/01/2016

Dagens topnyheder

Den 25. om morgenen er amerikanernes ”juleaften”. Det er dagen, hvor julemanden kommer forbi artige børn, og hvor familier fejrer højtiden sammen.

For en seks-årig pige, Karma, i byen Liverpool i Californien blev dagen dog alt andet end en positiv oplevelse:

Hun mistede sin mor, der døde af komplikationer fra sin sukkersyge. Da redderne ankom for at hjælpe barnets mor, var pigens svar ifølge en af betjentene på stedet:

- "Julemanden kom ikke, fordi mor ikke ville vågne".

- Det knuste mit hjerte(…). Jeg har en datter på 21, og hun mindede mig om hende, da hun var i den alder. Jeg blev rørt af hendes lyse syn på tingene og livet. Hun er vanvittigt klog og elskværdig, siger betjent Dave Morris til Today.com.

Karmas mor blev erklæret død på hospitalet, og hændelsen berører politi- og redningsmandskabet i Liverpool så meget, at de besluttede at gøre noget særligt for pigen.

I lørdags, dagen efter moderen afgik ved døden, afleverede de derfor forsinkede julegaver til pigen som en overraskelse - se, hvordan det gik i videoen nedenfor.

De også har startet en indsamling til pigen, så hun kan få betalt omkostningerne for at få sin mor hjem fra sygehuset og begravet.

  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

We need your help!!The Livermore Police Department, The Livermore Police Officer’s Association, and The Livermore...

Posted by Livermore Police Department on Tuesday, December 29, 2015

Læs også: Han hører et skrig under fortovet og begynder at grave - det han finder er chokerende

Læs også: Kæmpe kolonne af hjælp på vej til oversvømmelser

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler: