Piger betaler for at få lavet smil

Skrevet af Elo Christoffersen

23/08/2013
En ny dille florerer i Sydkorea. Unge piger får lavet kæbe-operationer, så de hele tiden har et smil på. Et billede viser en pige, der har fået opereret den ene side af sin overlæbe. Det betyder, at hun nu hele tiden har et smil på læben – også selv om hun ikke smiler. Det skriver Daily Mail. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder Det er klinikken AONE, der tilbyder unge piger operationer af læber. Ifølge Huffington Post er disse operationer dog ikke helt uden risiko. Blandt bivirkninger kan være omfattende ardannelser omkring munden. Sydkorea er blandt de lande, der er mest flittige til at anvende plastikkirurgi.

Mest læste i dag

En ny dille florerer i Sydkorea. Unge piger får lavet kæbe-operationer, så de hele tiden har et smil på.

Et billede viser en pige, der har fået opereret den ene side af sin overlæbe. Det betyder, at hun nu hele tiden har et smil på læben – også selv om hun ikke smiler. Det skriver Daily Mail.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Det er klinikken AONE, der tilbyder unge piger operationer af læber. Ifølge Huffington Post er disse operationer dog ikke helt uden risiko. Blandt bivirkninger kan være omfattende ardannelser omkring munden.

Sydkorea er blandt de lande, der er mest flittige til at anvende plastikkirurgi.