Piger kom for sent: Opfandt børnelokker for at undgå skideballe

En far anmeldte tirsdag aften ved 22-tiden, at hans 13-årige datter og en veninde på 14 år var blevet antastet af en midaldrende mand på knallert. De formodede, at det var den samme, som tidligere var blevet anmeldt for at have kontaktet en dreng i samme område.

Pigerne havde fortalt, at de i Grønlandsparken i Esbjerg, på stisystemet bag skateboard banen ved Blåbjerggårdskolen, havde mødt manden. Han havde spurgt dem, om de ville med hjem. Da pigerne takkede nej, skulle han være fulgt efter dem og givet den ene en lussing.

De to piger er i dag blevet afhørt. De har under afhøringen erkendt, at det hele var en historie, de havde fundet på for at dække over, at de kom for sent hjem.
Den første anmeldelse om en mand på knallert, som havde spurgt en dreng, om han ville med hjem for at få noget at spise, medførte en kæde af reaktioner på Facebook og via SMSer.

Syd- og Sønderjyllands Politi har på trods af den megen opmærksomhed omkring sagen ikke modtaget nye anmeldelser – bortset fra den falske – og der er heller ingen, der har ment at vide, hvem den midaldrende mand er.
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip