Piger tyrer forsvarsløs kanin ind i væg - Snapchat leder politiet på sporet

Tre teenagepiger er blevet sigtet for dyremishandling efter en uhyggelig video er blevet delt på Snapchat.

I videoen kan man se, hvordan to af pigerne kaster den forsvarsløs kanin ind i et væg, mens en skinger latter fra den trejde teenager udgør lydsiden på den chokerende videooptagelse.

Den meningsløse handling foregik i byen Fernandina Beach i den amerikanske delstat Florida, hvor kaninen pådrog sig et brækket ben og fik flere mindre skader ved de ufrivillige flyveture ind i pigeværelsets vægge.

Læs også: Skjulte optagelser afslører grotesk dyremishandling på økologisk slagteri

En talsmand fra politiet oplyser, at de tre piger er mellem 13 og 14 år gamle, og der venter dem nu en tur i Duval Juvenile Detention Center, hvilket er en slags detention for unge, der afventer den dag, hvor de skal i retten eller placeres i et døgntilbud. Det skriver britiske Metro.

Her kan du se videoen, der dog langt fra er fra sarte sjæle:

Kaninen nu i sikre hænder hos Nassau County Animal Services, der er blevet kontaktet af flere borgere, der ønsker at  adoptere historiens ufrivillige hovedperson.

- Kaninen har det fint. Røntgenbilleder viser, at den har har fået et benbrud, og derfor vil der gå noget tid, før den kan bortadopteres, lyder meldingen fra Nassau County Animal Services.

De oplyser, at kaninen skal behandles af en dyrlæge, før den forhåbentlig kan se frem til en tilværelse i et kærligt og roligt hjem. 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip