Pihls kran-firma reddet

Pihl & Søns konkurs i august satte mange projekter og forretningspartnere i vanskeligheder. Nogle er heldige at blive opkøbt, andre går samme vej som Pihl & Søn. 

Kranudlejningsfirmaet Normas blev ramt af Pihls krak, men det har nu fået nyt ejerskab. Maskin- og kranimportøren JMM Group har nemlig valgt at købe firmaet. 

Salgs- og udlejningschef Leif Nielsen hos Normas er lettet og tilfreds med salget.

»Først og fremmest er det godt for både vores mange krankunder og de ansatte i Normas, at der er faldet ro over fremtiden efter den turbulente periode med konkursen i E. Pihl & Søn. Samtidig er det naturligvis også meget tilfredsstillende for os, at vores nye ejer i forvejen har et meget højt kendskab til vores produkt-portefølje fra Liebherr,« siger han i en pressemeddelelse.

Og det er også en tilfreds administrerende direktør i JMM Group, der kommenterer på salget. Hans Holm er glad for, at det lykkedes at nå frem til et salg.

»Det er helt naturligt for JMM at gå ind her, da vi i forvejen er

importør af blandt andet byggekranerne fra den førende tyske producent

Liebherr. Vi har gennem årene haft et velfungerende samarbejde med

Normas, og vi ønsker naturligvis, at der fortsat skal være en stærk og

uafhængig Liebherr kranudlejer i Danmark,« siger han i en

pressemeddelelse.

Salget vil ikke få nogen egentlig betydning for Normas. Det er kun på det formelle plan, at der er sket ændringer. Praktisk set er alt det samme. Firmaet kommer til at køre deres kundeaftaler videre som før.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip