Pilgaard: Hvad bilder Ekstra Bladet sig ind at kalde en kunstner for "Fæl narrefisse"

Ekstra Bladets anmelder Thomas Treos var mildest talt ikke tilfreds med en koncert med den amerikanske sangerinde Lana Del Rey. I anmeldelsen lyder overskriften: ”Lana Del Rey - Fæl narrefisse”.

Han gav koncerten en ud af seks stjerner og et noget farverigt sprog.

- Foran knap 6000 i udsolgte Tap1 i København peb, hylede og miavede sexkillingen som en syg kælling, og hvis du tror, Axl Rose står bag historiens værst hvinede version af Bob Dylans 'Knockin' on Heaven's Door', så er det fordi, du ikke har hørt Lana Del Rey maltraktere klassikeren, skrev Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo blandt andet.

Og tv-vært Hans Pilgaard måtte have luft, da han læste Ekstra Bladets anmeldelse af koncerten:

- Ekstra Bladets anmeldelse af Lana Del Rey´s koncert i København. Under overskriften "Fæl Narrefisse" skriver Thomas Treo i sin anmeldelse "....hun...peb, hylede og miavede.....som en syg kælling".... Undskyld men hvad bilder Ekstra Bladet og Thomas Treo sig egentlig ind. Er det virkelig okay at kalde et menneske for "fæl narrefisse" og "syg kælling", bare fordi man ikke kan li´ det hun laver eller den hun er?

Hans Pilgaard mener, at Ekstra Bladet kan rakke nok så meget ned på en koncert, men maner avisen til at bruge et ordentligt sprog:

- Det er den slags der er med til at gøre, at det kan være svært at forklare børnene omkring os, at de skal tale pænt til og respektere andre mennesker.

Dagens Gossip