Pilou Asbæk: Nej til stor amerikansk tv-serie

Det er den helt store drøm for mange skuespillere: At blive castet til en rolle i en stor amerikansk tv-serie, som millioner af mennesker får muligheden for at se.

Alligevel er det lige præcis den mulighed, den danske skuespiller Pilou Asbæk har sagt nej til. Det seneste år har han været til flere forskellige castings i udlandet, og det kastede altså ellers en rolle af sig.

- Jeg har fået tilbudt en meget, meget flot rolle i en amerikansk tv-serie, som jeg desværre måtte sige nej til, fordi jeg skal lave to danske spillefilm i år, fortæller Pilou Asbæk og uddyber:

 - Jeg skal lave "9. april", der handler om Anden Verdenskrig, og så skal jeg lave "Krigen" med Tobias Lindholm, fortæller han.

Hvad det var for en serie, han kunne have spillet en rolle i, vil han ikke ud med. Men selvom han ærgrer sig lidt, så glæder han sig også til de projekter, han har på tegnebrættet.

- Det føles meget underligt, for normalt er det jo en drøm som lille at få lov at lave sådan noget. Men det er også en drøm for mig at få lov at arbejde med Tobias igen, for jeg har haft nogle meget specielle og unikke oplevelser sammen med ham. Så på den måde var det ikke svært at sige nej, siger Pilou Asbæk.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip