Pilou om Eurovision: Jeg sørger for en fest

Han har charme, glimt i øjet og drengerøvshumor. Og så ved han, hvordan man holder en fest. Med valget af Pilou Asbæk til rollen som Eurovision-vært, har DR sikret sig en festabe på scenen, og den rolle tager skuespilleren gerne.

- Det, jeg elsker ved melodi grand prix er festen, farverne, livsglæden, begejstringen og at det er noget, hele Europa er samlet om. Jeg har jo festet hele mit liv, så hvorfor ikke også være med til den største af dem alle sammen?, spørger Pilou Asbæk retorisk.

Han har ingen erfaring med jobbet som tv-vært, men blev alligevel inviteret til casting af DR. Her gav han alt, hvad han kunne af sig selv.

- Jeg var glad og smilende og ret pjattet og pjanket, men det gik jo godt, siger han og griner.

Selv var han ikke i tvivl. Fik han tilbudt jobbet som vært ved melodi grand prixet, ville han sige ja.

- Jeg er skuespiller, det er min profession, og det, jeg skal leve af resten af mit liv, men det her er for stort til at sige nej til, det er for vidunderligt til ikke at være en del af. Det er det nemmeste ja, jeg nogensinde har sagt, siger han.

Sammen med tv-værtinden Lise Rønne og tv-værten Nikolaj Koppel skal han guide de forventede 170 millioner mennesker gennem aftenen fra B&W-hallerne i København.

- Det filter, som rigtig dygtige værter har, det har jeg ikke helt fået opbygget endnu, siger skuespilleren, der godt ved, hvad han skal sørge for på scenen:

- Jeg repræsenterer festen, siger han.

Showet bliver afholdt fra den 6.-10. maj.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip