Pinlig photoshop-brøler: Kina snyder med billederne igen

Ved et hurtigt øjekast ser alting måske normalt ud på billedet af fire kinesiske embedsmænd, der står rundt om en gammel, kinesisk dame. Se hele billedet nederst på siden.

Men et ekstra blik afslører, at der er noget helt galt med billedet.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Billedet, som oprindeligt blev vist på en østkinesisk hjemmeside for civile anliggender i byen Ningguo, har floreret på sociale medier til stor morskab for brugerne.

De fire embedsmænd, som blandt andet tæller byens viceborgmester og lederen af civile anliggender, er tilsyneladende på besøg hos en 103-årig dame.

LÆS OGSÅ: Vild forvandling: Så normal ser modellen ud før photoshop 

Men på billedet er de fire mænd kæmpe store i forhold til den gamle dame, som ligner et barn.

Og oveni det kommer, at den ene af mændenes ben mangler, hvilket giver indtryk af, at manden svæver over den ældre dame. Man har simpelthen glemt at redigere billedet færdigt.

LÆS OGSÅ: Skjult kamera: Folk photoshop'et ind i reklamer mens de venter på bussen

Siden billedet spredte sig på sociale medier, har  kinesiske embedsmænd fra regeringen indrømmet, at der er blevet pillet ved billedet, men de hævder, at fire mænd virkelig var på besøg hos damen.

Det er langt fra første gang Kina bliver mobbet for at have lavet massive photoshop-brølere.

Sidste år blev Zhejiang Hangzhou Yuhangs lokale regering latterliggjort, da de offentliggjorde billeder af svævende embedsmænd på en vej i forbindelse med et nyt landskabsprojekt. Se billedet nederst.

Dagens Gossip