Pinligt! Dreng finder mors monster-dildo og fægter med den

Hvis man holder en lille fest med legetøj til den friske kvinde, så må man hellere rydde ordentligt op efter sig. I hvert fald, hvis man har små børn i huset. Det lærte en britisk mor på den pinlige - og upassende - måde

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Og, at dømme ud fra en video, som hendes kæreste har lagt på YouTube, så var det da også ret så grænseoverskridende, da hendes lille søn pludselig rendte rundt og legede med en stor dobbelt-dildo, han havde fundet.

- Min kærestes søn finder levn fra en Ann Summers-fest, skriver han til videoen, som han lagde på nettet i juni. Den er nu set mere end tre millioner gange.

Ann Summers er en engelsk sexbutik, som også arrangerer fester med legetøj.

SE OGSÅ: Her er verdens mest vanvittige sexlegetøj

På videoen ser man, hvordan knægten løber rundt i soveværelset med den store penis-attrap i hænderne. Manden, som filmer, er færdig af grin, mens drengens mor jagter den lille gut i forsøget på at vriste det frække stykke legetøj fra ham. 

Det lykkedes til sidst.

SE OGSÅ: Patient vågner op i morfinrus - forelsker sig i konen på ny

Det er uklart, hvem personerne i videoen er. YouTube-brugeren, som formentlig er kvindens kæreste, skriver, at han uploader klip fra sin hverdag. Her kan man blandt andet se, at det er blevet til en lille video fra en demonstation med den højreorienterede bevægelse English Defence League ved Tower Bridge.

Manden skriver dog, at han hverken er for eller imod bevægelsen, men at han arbejdede på stedet, hvor demonstrationen fandt sted, og gerne ville dele med andre, hvad han havde set.

SE DEN PINLIGE VIDEO HER:

Dagens Gossip