Pinligt: GTA-gamer med tændt headset flirter med stripperne

Åh, ja. Hvilken krop. Du minder mig om Beyoncé.

Det er stadig gratis at have fantasiser. Og har man ikke råd til den ægte vare, så må man nøjes med en digital stripper.

Nogenlunde sådan må det være, at være ham, der sidder for enden af controlleren i denne video, der er lagt på nettet af en Grand Theft Auto-spiller.

SE OGSÅ: Pinligt og vådt: Dolken pisser på sin date

Videoens ophavsmand skriver på sin YouTube-konto, at han havde siddet og spillet computerspillets online-del, da han valgte at styre sin figur ind i en af GTA-universets stripklubber. Når spillet spilles online, kan man høre, hvad de andre spillere, der er online, siger. Og det var præcis den funktion, der gav anledning til den to minutters tåkrummende optagelse.

Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Her kan man høre, hvordan en anden spiller - i mildest talt ophidset tilstand - kommer med den ene billige bemærkning efter den anden til stripklubbens simulerede strippere. Det bliver også til flere støn.

Ifølge ophavsmanden er videoen de sidste to minutter af en 15 minutters lang seance.

Til mandens forsvar beder Grand Theft Auto V om stemmekommandoer for at fuldføre mål hurtigere. For eksempel kan man råbe gennem sit headset, når ens figur skal røve en butik. Så tømmer personalet kassen hurtigere.

Så måske forsøgte fyren bare at finde ud af, om han kunne udrette noget på stripklubben.

SE DEN SJOVE VIDEO HER:

Dagens Gossip