Pinligt! Popstjerne buh'et ned fra catwalk

Det kan godt være, at den amerikanske sangerinde Katy Perry er vild med mode. Men modebranchen er ikke særlig vild med hende.

I hvert fald fik den barmfagre sangerinde en kølig modtagelse, da hun i torsdags forsøgte at låne catwalken ved et Moschino-modeshow under modeugen i den italienske by Milano.

Perry, som har siddet på forreste række under flere shows i løbet af den italienske modeuge, skulle bare lige låne catwalken, så de tilstedeværende pressefotografer kunne forevige hende, inden showet gik i gang.

Men det faldt ikke i god jord hos de resterende tilskuere, som begyndte at buh'e og råbe af sangerinden for at få hende til at forlade catwalken. Det skriver avisen Toronto Sun.

Katy Perry lod sig dog ikke sådan lige tryne. Ifølge Toronto Sun viser en optagelse fra showet, at sangerinden gav de sure tilskuere igen af samme skuffe.

- I får alle sammen jeres billeder, så hold nu kæft, lød det fra sangerinden.

De sure tilråb fortsatte dog alligevel, selv efter Perry forlod catwalken.

Ifølge Toronto Sun kom den kølige modtagelse i kølvandet på, at Perry var kommet så meget for sent til Moschino-showet, at det blev forsinket med næsten en time.

Newspaq

Dagens Gossip