Piotr giver op: Jeg er træt af det hele

- Jeg er træt af det hele. Jeg gør det kun, fordi det er min datter. Det her er jo ikke mit job. Det tager for meget energi fra mig, og jeg bliver mindre og mindre min egen person. Jeg har ikke venner og kontakter, og jeg lever ikke det liv, jeg gerne vil, siger han til sporten.tv2.dk. Piotr Wozniacki har fået kritik for ikke at tilbyde Caroline Wozniacki den fornødne hjælp, og for ikke at lade andre assistere datteren under træningen. Den kritik lever den nu forhenværende træner fint med, men han er selv nået frem til, at det er tid til at andre hjælper til.

- Selvfølgelig vil jeg vinde en grand slam og flere turneringer og blive nummer et igen. Men er det realistisk med mig som træner? Nej, det er det ikke. Mine kræfter og min energi er nede. Jeg kan ikke levere varen 120 procent, som jeg gjorde engang, og det er noget af det vigtigste, siger han til sporten.tv2.dk.

- Jeg er ikke længere en frisk mand, når jeg står op om morgenen. Det er ikke kommet fra den ene dag til den anden. Det er noget, der er sket i løbet af et par år, siger Piotr Wozniacki.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip