Piotr til Caroline: Her er opskriften på sejr

Skrevet af admin

19/01/2015

Dagens topnyheder

Der er grundlæggende to ting, der skal fungere, hvis Caroline Wozniacki skal komme sejrrigt gennem opgøret mod amerikanske Taylor Townsend i første runde af Australian Open.

Det siger den 24-årige danskers far og træner, Piotr Wozniacki.

- Nøglen er, at Caroline server godt, så hun giver den anden problemer, og at hendes returnering fungerer godt. Hvis det fungerer, får hun en lidt nemmere kamp, lyder det fra Piotr Wozniacki.

- Men der skal også være en plan B. Caroline skal være helt klar på de første bolde, for den anden vil komme frem til nettet og veksle tempoet. Caroline må ikke lade sig stresse. Hun skal hele tiden være opmærksom, siger han.

Caroline Wozniacki og Taylor Townsend mødte hinanden i et opgør i New Zealand tidligere i januar, hvor danskeren slog teenageren 6-1, 7-6.

Det giver dog ikke Caroline Wozniacki meget bedre kort på hånden i tirsdagens opgør mod verdens nummer 99.

- De har begge en fordel af lige at have mødt hinanden. Hun (Taylor Townsend, red.) tænker kun på det sidste sæt, hvor hun var meget tæt på at vinde. Og omvendt kan Caroline se på, hvad der fungerede i første sæt og ikke gjorde i det andet, mener Piotr Wozniacki.

Han forsikrer, at Caroline Wozniacki, der er seedet som nummer otte ved Australian Open, er klar til at genoptage jagten på sit første grand slam-trofæ.

- Hun vil vinde den turnering. Hun er klar. Hun har motivationen og det hele på plads, og hun spiller også fornuftigt, siger Piotr Wozniacki.

/ritzau/