Piotr Wozniacki: Caroline glemte alt om taktikken

Foran 6-1, 5-1. Det lignede en ren ekspeditionssag for Caroline Wozniacki, men det blev alligevel et dramatisk andet sæt, inden sejren over tjekken Denisa Allertova var hjemme med 6-1, 7-6 i Wimbledons anden runde.

Den femteseedede dansker tabte fem partier på stribe, men udlignede til 6-6 og vandt det tætte tiebreak.

Træner Piotr Wozniacki var glad for sejren, men havde gerne været spændingen i andet sæt foruden.

- Det er bedre at vinde nemt end at skulle ud i en spændende kamp, men nu fik tilskuerne lidt drama, siger Piotr Wozniacki og giver sin forklaring på, at den ensidige kamp pludselig blev spændende.

- Det blev for nemt for hende. Hun tabte koncentrationen og glemte taktikken. Det sker for mange spillere og ikke kun Caroline, når man er foran 5-1.

- Pludselig skulle hun vise, at hun kunne lave stopbolden, og så stod det 5-2. Så returnerede Allertova godt, så blev det 5-3. Så blev Caroline for passiv. Hun ville bare spille bolden og gik ikke efter vindere.

- Hun glemte, hvorfor det var gået så nemt i starten. Hun gik fra power til et andet spil, og modstanderen kom op på hesten og spillede godt.

- Men cadeau til Caroline for at komme tilbage og vinde fra 5-6. Hun brugte sin erfaring, siger Piotr Wozniacki.

Efter den langsomme start i første runde havde han efterlyst en god start på torsdagens kamp. Det fik han, men til gengæld sluttede hun dårligt af.

- Det var en god start, men en dårlig slutning. Det vigtigste var, at hun vandt, lyder det fra far og træner.

Caroline Wozniacki er nu klar til tredje runde, hvor modstanderen bliver italieneren Camila Giorgi, der vandt sin kamp torsdag over spanieren Lara Arruabarrena 6-0, 7-6.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip