Piotr Wozniacki: Fint at åbne Wimbledon mod Kuznetsova

Caroline Wozniacki har fået en okay modstander i første runde af Wimbledon, hvor den danske tennisspiller står over for den dobbelte russiske grandslam-vinder Svetlana Kuznetsova.

Det vurderer hendes far og mangeårige træner, Piotr Wozniacki, overfor Ekstra Bladet.

- Hun er selvfølgelig en god spiller, så Caroline skal fra start spille på et virkelig højt niveau. Men det er også fint nok.

- De kender hinanden så godt. Faktisk havde vi aftalt at træne på søndag, men det aflyser vi jo nok, siger Piotr Wozniacki til avisen.

- Men Caroline kunne også være kommet op mod en af græsspecialisterne, der kommer hertil med mange sejre og masser af selvtillid. Så det her er okay, siger han.

Caroline Wozniacki er raslet ned som nummer 37 på verdensranglisten, og for første gang siden 2007 er hun ikke seedet ved Wimbledon. Den snart 31-årige modstander rangerer som nummer 14 i verden.

De to spillere har mødt hinanden 11 gange, og Wozniacki fører den indbyrdes statistik med 6-5. De to gange, hvor Wozniacki og Kuznetsova har mødt hinanden på græs, har danskeren vundet.

Caroline Wozniacki, der i øjeblikket trænes af tjekken David Kotyza, er aldrig nået længere end til fjerde runde ved Wimbledon.

Kuznetsova har tre gange spillet sig frem til kvartfinalerne. Hendes to grandslam-sejre opnåede hun i 2004 i US Open og i 2009 i French Open.

/ritzau/

Dagens Gossip