Piotr Wozniacki fortsætter

Men selvom Caroline Wozniacki resultatmæssigt har haft et skuffende forår og hendes far, Piotr Wozniacki, før netop overståede French Open varslede snarlige nyheder i teamets træner-setup, bliver der ifølge den tidligere verdensetters amerikanske rådgiver, John Tobias, ikke budt på ændringer her og nu.

- Piotr fortsætter som Carolines træner. Og han vil i Wimbledon ligesom i Paris blive assisteret af Sven Grönefeld (hollandsk træner, red.), siger John Tobias.

Caroline Wozniackis danske rådgiver, Mikkel Nissen, garanterer også, at Piotr Wozniacki er med i London.

- Jeg har ikke hørt andet, siger han.

Piotr Wozniacki sagde ellers følgende før French Open:

- Jeg er træt af det hele. Jeg gør det kun, fordi det er min datter. Det her er jo ikke mit job. Det tager for meget energi fra mig, og jeg bliver mindre og mindre min egen person.

- Jeg har ikke venner og kontakter, og jeg lever ikke det liv, jeg gerne vil. Selvfølgelig vil jeg gerne vinde en Grand Slam og blive nummer et igen. Men er det realistisk med mig som træner? Nej, det er det ikke. Mine kræfter og min energi er nede. Jeg kan ikke levere varen 120 procent, som jeg gjorde engang. Jeg er ikke længere en frisk mand, når jeg står op om morgenen.

Det er set før

Nyheden kommer ikke bag på Caroline Wozniackis tidligere træner Morten Christensen.

- Det er ikke første gang, at Piotr har udtalt, at trænerjobbet dræner ham for energi, og at han gerne vil afløses. Det samme lød for eksempel også før US Open for et par år siden. Ikke desto mindre har han været med lige siden, siger Morten Christensen og tilføjer:- Men skulle han gøre alvor af sine udtalelser, bliver jeg ikke overrasket, hvis Caroline kommer til at arbejde tæt sammen med en amerikansk træner, der er hypet af medierne og som ikke sætter sit lys under en skæppe. Den type, tror jeg, de vil falde mest for.

Før Wimbledon stiller Caroline Wozniacki op ved WTA-turneringen Aegon International på græs i den engelske by Eastbourne, hvor andre top 10-spillere som Agnieszka Radwanska, Angelique Kerber, Sara Errani og Petra Kvitova også deltager.

- Caroline vandt turneringen for et par år siden og kan godt lide at spille på græs. Men som jeg ser det, er hun langt stærkere på hardcourt. Jeg har svært ved at tro, at hun i sin øjeblikkelige form kan vinde nogen af turneringerne i England, siger Morten Christensen.

Pause efter Wimbledon

Ifølge Mikkel Nissen tager Caroline Wozniacki efter Wimbledon en måneds pause fra tennisspillet. I juli er det planen, at hun en periode skal opholde sig i Danmark.

- Det, synes jeg, er en god idé. Hun har ikke præsteret et topresultat, siden hun nåede finalen i Indian Wells (i marts, red.). Før US Open (i august, red.) gælder det om at få ladet batterierne op, så formen er på plads inden hun til efteråret skal forsvare de mange verdensrangliste-point, hun erobrede ved turneringssejrene sidste år i Seoul og Moskva, siger Morten Christensen.

I Wozniacki-lejren ønsker man ikke at forholde sig til Caroline Wozniackis formkrise.- Jeg ønsker ikke at kommentere hendes resultater. Men hun ligger i øjeblikket nummer ni på verdensranglisten. Og det er vel egentlig ganske godt, siger Mikkel Nissen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip