Pis på pizzaen? Ansat tisser i køkkenet - se videoen

I en Pizza Hut i West Virginia har kunderne formentlig fået en noget anderledes topping på deres pizzaer i form af pis.

Et overvågningskamera har nemlig fanget, hvordan lederen af pizza-restauranten åbner bukserne og tisser i køkkenvasken. Og uden at vaske hænderne fortsætter han arbejdet i køkkenet - han tænder dog for vandet i få sekunder for at skylle urinen ud. Videoen stammer fra den 29. januar i år. Det skriver nydailynews.com.

Denne ubehagelig afsløring har fået de amerikanske sundhedsmyndigheder til at lukke Pizza Hut-afdelingen, som tydeligvis ikke lever op til hygiejnereglerne på området. Urineringen skete uden for åbningstid, ifølge Pizza Hut, som beklager den meget uheldige video.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

"Pizza Hut har nul-tolerance overfor overtrædelser af vores gældende standarder. Og den lokale ejer af restauranten tog med det samme affære og fyrede den pågældende medarbejder," udtaler pizzafirmaet i en pressemeddelelse.

Den tissetrængende leder, som bestyrede seks Pizza Hut-restauranter, skal vist ikke regne med at få job hos Pizza Hut igen. Når restauranten igen lever op til standarderne og har gennemgået en grundig rengøring, åbner den igen, ifølge nydailynews.com.  

SE VIDEOEN HER:

Dagens Gossip