Pistol-mænd røver guldsmed

En guldsmed i Søborg er fredag blevet røvet af tre mænd med en pistol, oplyser Københavns Vestegns Politi, der meget gerne vil høre fra vidner, da røverne har skiftet bil og er undsluppet fra stedet.

- Tre mænd af udenlandsk herkomst indfinder sig i butikken, hvor den ene truer med en pistol, og de knuser nogle montrer og tømmer skuffer for guld- og sølvvarer, siger vagtchef Michael Bundgaard til Ritzau.

- De kører fra stedet i en beige eller sølvgrå Mercedes, som vi finder lige i nærheden på Runebergs Allé, fortæller han.

Politiet mener, at røverne har efterladt bilen og er hoppet ind i et nyt køretøj. Derfor vil de meget gerne finde ud af, hvad røverne nu kører rundt i.

- De er formentlig skiftet over i en anden bil, så hvis der er vidner i området, som har set eller hørt noget - hvinende dæk for eksempel - så er vi meget interesseret i at høre fra dem, siger vagtchefen.

Politiet har ikke så mange oplysninger om mændenes udseende. Det drejer sig dog om tre mænd i alderen 30 til 35 år.

- Der er et meget sparsomt signalement, og der bliver ikke sagt ret meget, men det, der bliver sagt, er på dansk, fortæller Michael Bundgaard.

Røveriet fandt sted på Søborg Hovedgade, og politiet blev alarmeret klokken 10.52.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip