Pittsburgh har kæmpe skadeproblemer til Denver-brag

Det er i NFL-slutspillet, man har brug for de store spillere. Hos Pittsburgh Steelers er det dog ikke muligt.

Holdet vandt knebent over Cincinnati Bengals i wildcard-weekenden, første runde i slutspillet, men det var en sejr, som havde store mandskabsmæssige omkostninger for Pittsburgh.

I en hårdt spillet kamp fik holdet flere af sine største stjerner skadet.

Både holdets runningback DeAngelo Williams og widereceiver Antonio Brown, som har grebet bolde for over 1800 yards i denne sæson, blev skadet i opgøret.

Begge er meldt ude af kampen søndag mod Denver, skriver AFP.

Det er en alvorlig bet for det undertippede hold, der i Denver Broncos skal op mod det stærkeste hold i AFC fra grundspillet.

I kampen mod Cincinnati måtte også stjernequarterback Ben Roethlisberger udgå med en skadet skulder, men selv om den fortsat volder problemer, regner Pittsburgh med, at "Big Ben" spiller kampen i Denver.

Uden sin favorit-receiver at kaste til bliver den en ekstra udfordring for quarterbacken.

- Du kan aldrig bare sætte en anden ind i stedet for A.B. (Antonio Brown), for A.B. er helt speciel, siger Roethlisberger ifølge AFP.

I grundspillet leverede netop Antonio Brown en kanonkamp mod Denver Broncos, hvor han greb helt 16 bolde for 189 yards og to touchdowns i en overraskende comebacksejr.

Omvendt har Denver Broncos fået sin stjernequarterback Peyton Manning klar igen efter en længere skade, og han skal igen styre hjemmeholdets angreb i kampen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip