Pittsburgh har kæmpe skadeproblemer til Denver-brag

Skrevet af admin

16/01/2016

Dagens topnyheder

Det er i NFL-slutspillet, man har brug for de store spillere. Hos Pittsburgh Steelers er det dog ikke muligt.

Holdet vandt knebent over Cincinnati Bengals i wildcard-weekenden, første runde i slutspillet, men det var en sejr, som havde store mandskabsmæssige omkostninger for Pittsburgh.

I en hårdt spillet kamp fik holdet flere af sine største stjerner skadet.

Både holdets runningback DeAngelo Williams og widereceiver Antonio Brown, som har grebet bolde for over 1800 yards i denne sæson, blev skadet i opgøret.

Begge er meldt ude af kampen søndag mod Denver, skriver AFP.

Det er en alvorlig bet for det undertippede hold, der i Denver Broncos skal op mod det stærkeste hold i AFC fra grundspillet.

I kampen mod Cincinnati måtte også stjernequarterback Ben Roethlisberger udgå med en skadet skulder, men selv om den fortsat volder problemer, regner Pittsburgh med, at "Big Ben" spiller kampen i Denver.

Uden sin favorit-receiver at kaste til bliver den en ekstra udfordring for quarterbacken.

- Du kan aldrig bare sætte en anden ind i stedet for A.B. (Antonio Brown), for A.B. er helt speciel, siger Roethlisberger ifølge AFP.

I grundspillet leverede netop Antonio Brown en kanonkamp mod Denver Broncos, hvor han greb helt 16 bolde for 189 yards og to touchdowns i en overraskende comebacksejr.

Omvendt har Denver Broncos fået sin stjernequarterback Peyton Manning klar igen efter en længere skade, og han skal igen styre hjemmeholdets angreb i kampen.

/ritzau/