Pizzeria til kvinder: Vis brysterne og få en gratis pizza

Vis babbelademadderne og få et gratis måltid. Sådan lyder det friske tilbud fra et pizzeria i Illionis til områdets friske (og sultne) kvinder. Det er pizzeriaet Drews Pizza, der er kommet på den opsigtsvækkende forretningsmodel, der er målrettet feststemte studerende. Personalet honorerer bare bryster med en pizza til nul kroner.

Men det bramfrie tilbud har fået kritikken til at vælte ned over forretningen, som nu har måttet lukke ned for deres Twitter- og Facebook-profiler.

Det skriver Huffingtong Post.

LÆS OGSÅ: For nøgen og fræk: Ammende yoga-mor blokeret fra socialt medie

En ansat fortæller til ABC News, at det ikke kun er de ansatte, der nyder godt af de bare bryster. Også pizzeriaets andre gæster har en fest, når der bliver flashet hud.

- Nogen kommer ind og siger 'Hej, jeg er fuld - jeg viser bryster, hvis jeg får en gratis pizza?'. Og hvorfor ikke? Det gør alle glade. Det gør gæsterne glade, siger Brice Hartman.

LÆS OGSÅ: Mand tilbyder gratis rengøring - nøgen

Det kunne lyde som om, at de afklædte 'hængehoppere' skabte liv og glade dage i det lille pizzeria. Og Drews Pizza kunne muligvis have fortsat en rum tid endnu, hvis de havde kørt modellen med lidt mindre armbevægelser. Men efter flere offensive tweets på Twitter, nåede budskabet alligevel for bredt ud.

LÆS OGSÅ: Piger onanerer i den gode sags tjeneste

- SIDSTE UDKALD: BRYSTER FOR PIZZA? Kun kvinder

- VI VIL SE FLERE BRYSTER #vis os dine bryster - GRATIS PIZZA

- Vi har set nogle rigtig flotte bryster i aften - lad os se nogle flere

Historien om Drews Pizza og den lumre forretningsmodel har for alvor fundet vej til avisspalterne. Og flere medier har forgæves forsøgt at få en kommentar fra ejeren.

SE TWEETS FRA DREWS PIZZA I FULD STØRRELSE HER:

Dagens Gossip