Plankeværket Green kan lide at høre sit navn

Jannick Green så ud til at vokse en lille smule for hver redning, han præsterede i den sidste mellemrundekamp mod Island ved håndbold-EM.

Og til sidst måtte selv islændingens bedste skytte, Gudjon Valur Sigurdsson, og publikum overgive sig til BSV-keeperen, hvis efternavn blev råbt en del gange derinde i Boxen på heden i Herning.

- Jeg råbte lidt med inde i hovedet. Det var en kæmpeoplevelse og en drøm at høre 15.000 råbe sit navn. Det var fedt, siger det normale andetvalg på målmandsposten.

Han vidste allerede inden kampen, at Niklas Landin ville blive sparet, og at ansvaret for at stoppe islændingenes skud derfor hovedsageligt lå på hans skuldre.

- Det gav ro i forberedelsen at vide, at jeg skulle spille fuld tid, og det var dejligt at levere en god præstation, når jeg nu fik lov at spille 60 minutter, siger målmanden.

Trods en redningsprocent på 45 tror han dog ikke, at det rykker det store ved hakkeordenen i det danske mål.

- Jeg er rimelig sikker på, at Niklas starter inde mod Kroatien. Men forhåbentlig betyder det noget, jo flere gange jeg får lov til at vise mig frem, siger Green, der blev forbigået ved valget til kampens bedste spiller.

Hæderen gik i stedet til Mads Mensah Larsen, der blev dansk topscorer med otte mål.

- Mensah gjorde det fantastisk, så det overlever jeg nok, siger Jannick Green.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip