Playmaker havde en sort dag: Jeg smed alt for meget væk

Efter Lotte Grigels alvorlige knæskade ligger hovedansvaret for at styre håndboldkvindernes spil hos Kristina "Mulle" Kristiansen, men profilen fra Nykøbing Falster ramte en offday, da Danmark tabte 22-29 til Ungarn ved VM.

Kristiansen er da heller ikke blind for, at hun slet ikke levede op til sit sædvanlige niveau i en kamp, der var præget af et hav af tekniske fejl fra danskerne.

- Vi smed rigtig mange bolde væk, især jeg selv, og i forsvaret stod vi heller ikke super stærkt. Vi fik ikke lukket dem ned.

- Som hold var vi ikke gode nok til at gøre de ting, vi havde talt om, siger Kristina Kristiansen.

Hun lavede tre mål, men lavede mange tekniske fejl og sluttede kampen på bænken, mens Anna Sophie Okkels fik lov at forsøge sig som spilstyrer.

Kristiansen mener, at det primært var danskernes egne fejl og ikke Ungarns styrke, der var årsag til den store øretæve i Herning.

- Holdet var der ikke 100 procent, og det er træls, for det skal man være. Derfor var Ungarn bedre end os i dag. De dækkede godt op, og så lavede vi nogle fejl. Det var virkelig dårligt, siger Kristina Kristiansen.

Nu venter en fridag torsdag inden den sidste gruppekamp mod Montenegro fredag aften.

- Vi ville helst spille igen i morgen, så vi kunne vaske denne kamp af. Nu må vi bruge hviledagen til at se video, og så skal det blive meget bedre i næste kamp, lyder det fra Kristina Kristiansen.

/ritzau/

Dagens Gossip