Playmaker sammenligner Skjern med en hest

Skjerns håndboldherrer leverede en god præstation i første halvleg mod norske Elverum, og det var nok til at tage en sikker 34-29-sejr i Champions League-gruppespillet søndag aften.

Men i anden halvleg var det ved at gå galt, erkender Skjerns playmaker Daniel Svensson, som sammenligner holdet med en hest, der disponerer med kræfterne.

- I første halvleg satte vi tingene godt på plads. Vi kan ikke være tilfredse med anden halvleg, men nogle gange er det sådan, at en god hest ikke springer højere, end den skal.

- Vi kan selvfølgelig ikke være fuldstændig tilfredse med anden halvleg, men vi kan være tilfredse med de to point. Det var det, vi kom efter. Nu er vi kun to point fra at gå videre, siger Daniel Svensson til klubbens hjemmeside.

Han hæfter sig ved det positive, for sejren betyder, at Skjern kun skal bruge en sejr i de sidste to kampe i gruppen for at gå videre til 1/8-finalen.

Med lidt over 20 minutter tilbage af kampen humpede Daniel Svensson ud på udskiftningsbænken med en mindre skade.

- Jeg skulle ind og lave et hopskud, og lige i det jeg skulle ind og sætte af, fik jeg et skub. Så fik jeg et lille smæld i baglåret. Jeg tror, det er en lille forstrækning.

- Så var der ikke nogen grund til, når vi var foran med syv mål, at jeg skulle ind og satse på at spille videre på den, siger Daniel Svensson om situationen.

Han er imidlertid optimistisk og håber på at være klar til udekampen mod Mors/Thy på onsdag i den hjemlige liga.

- Det var i hvert fald bagtanken med, at jeg gik ud, fortæller han.

Næste opgave i Champions League for Svensson og holdkammeraterne er på søndag, hvor der venter en svær udekamp mod makedonske HC Metalurg Skopje.

/ritzau/

Dagens Gossip