Pochettino roser målfarlig duo efter vigtig sejr

Det er i høj grad Harry Kanes og Dele Allis fortjeneste, at Tottenham har sat kursen mod holdets bedste sæson i Premier League i umindelige tider.

Holdet fra London er ganske utraditionelt stadig med i kampen om mesterskabet. Harry Kane er ligatopscorer med 19 mål, mens Dele Alli har lavet syv mål og otte assist.

Søndag blev det til en vigtig 2-0-sejr ude mod Aston Villa. Harry Kane scorede to mål, mens Dele Alli lavede begge oplæg.

Dermed holder de hvide fra London kontakt med succesholdet Leicester, der nu er to point foran Tottenham med en kamp til gode.

Manager Mauricio Pochettino var tilfreds med sine spillere efter kampen, hvor især de to kampafgørende spillere får store roser med på vejen.

- Harry er en helt speciel spiller. Han tænker ikke kun på at score, han arbejder hårdt, når han ikke har bolden, og det gør ham helt speciel, siger Pochettino til Tottenhams hjemmeside.

Også oplægger Dele Alli får flotte ord med fra kampen.

- Det er vigtigt at have spillere, der er klar til at udnytte de situationer, der opstår. Det var en vigtig aktion fra Dele Alli, der ledte til det første mål i aften, og det første mål er vigtigt i en kamp som denne, hvor vi havde svært ved at få gang i målscoringen.

Torsdag skal Tottenham igen i kamp, når Borussia Dortmund venter i Europa League. Tottenham tabte den første kamp 3-0 i Dortmund, og de står derfor over for en svær opgave.

- Vi vil prøve at vinde kampen og se, om vi kan overraske. Det er svært, for Dortmund er et af de bedste hold i Europa, men vi vil jagte vores chancer, siger Pochettino.

Tottenham har i Premier League 58 point for 30 kampe, mens Leicester har 60 point for en kamp færre.

/ritzau/

Dagens Gossip