Pokalfiasko for Stuttgart-hold uden Kvist i truppen

16/08/2014

William Kvist kunne hverken gøre fra eller til, da VfB Stuttgart lørdag røg ud af den tyske pokalturnering med et 0-2-nederlag til VfL Bochum fra 2. Bundesliga.

Danskeren var nemlig ikke på banen, faktisk var han slet ikke med i truppen i den første betydende kamp i den nye sæson.

Kvist har haft en mindre skade i sæsonoptakten, men var meldt klar til kamp. Træner Armin Veh valgte dog at satse på anfører Christian Gentner og den spanske lejesoldat Oriol Romeu fra Chelsea fra start på den defensive midtbane.

Romeu fik ikke den bedste debut i Stuttgart-trøjen, for allerede i kampens første minutter skulle han modtage et lidt for kort målspark fra keeper Sven Ulreich.

Tre aggressive Bochum-spillere fik pillet bolden fra spanieren, og så stod der 1-0 til hjemmeholdet.

Målscorer Simon Terodde øgede til 2-0 kort før pausen, da Bochum fik sendt en giftig kontra af sted oven på et Stuttgart-boldtab.

Bochum-sejren var det mest bemærkelsesværdige resultat på en pokaleftermiddag, hvor Dortmund uden problemer spillede sig videre med en 4-1-sejr over Stuttgarter Kickers.

Leon Andreasen spillede hele kampen, da Hannover 96 besejrede Astoria Walldorf 3-1.