Pokalfinale: Skjern raser over karantæne

Skjern Håndbold må undvære klubbens mangeårige spiller Kristian Gjessing, når klubben senere søndag møder Århus Håndbold i den danske pokalfinale.

Gjessing, som efter denne sæson skifter til HC Midtjylland i den næstbedste række som spillende assistenttræner, fik direkte rødt kort i lørdagens semifinale mod Aalborg Håndbold.

Han er rasende over karantænen.

- Det er grotesk. Jeg er dybt rystet. Jeg laver en hård tackling bryst mod bryst. Der er hverken slag eller tackling i halsregionen, og det vælger de at taksere til et rødt kort og dernæst en karantæne, siger Kristian Gjessing til Skjern Håndbolds hjemmeside.

- Jeg er så ked af det. Det er højst sandsynligt min sidste pokalfinale, og så sidder jeg ude med karantæne, siger han.

Holdkammeraten og landsholdsspilleren Kasper Søndergaard måber ligeledes over Dansk Håndbold Forbunds beslutning om at give karantænen.

- Det er fuldstændig chokerende. At dommerparret giver rødt kort er én ting. Det er, hvad der kan ske i kampens hede, men at det udvalg efterfølgende giver karantæne efter at have set det på video, det er så skandaløst. Jeg synes, det er direkte pinligt.

- Havde det været under en landsholdsslutrunde eller i en Champions League-kamp, havde det givet et frikast og kun måske en tominutters udvisning. Vi er så rystede over den beslutning, siger Kasper Søndergaard.

Pokalfinalen mellem Skjern Håndbold og Århus Håndbold bliver spillet i NRGi Arena i Aarhus. Den begynder klokken 16.15.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip