Pokalkamp er aflyst på grund af stormvarsel

På grund af den voldsomme storm, som i dag rammer Danmark, har AGF i samråd med Dansk Boldspil-Union (DBU), Østjyllands Politi og andre myndigheder valgt at aflyse kvartfinalekampen mod AaB.

Kampen skulle have været spillet i NRGi Park i Aarhus i aften klokken 20.15.

- På baggrund af de aktuelle vejrvarsler er vurderingen, at færdsel i området omkring Marselis-skoven og ophold i selve NRGi Park kombineret med de logistiske udfordringer, der i det hele taget er forbundet med at komme til kampen, udgør en så stor sikkerhedsmæssig risiko for tilskuerne, at det er uansvarligt at afvikle pokalopgøret, skriver AGF på sin hjemmeside.

En ny spilledato for kampen vil blive meddelt snarest muligt. Billetter til den nu aflyste kamp vil også være gyldige på den nye spilledato. Det er også muligt at få billetter refunderet, oplyser AGF.

Kampen mellem AGF og AaB er ikke den eneste kvartfinale på programmet i det jyske torsdag aften.

AC Horsens står også til at møde Vejle Boldklub i aften klokken 18, men den kamp er endnu ikke aflyst.

- Vi har klokken 11 et møde med politiet, så omkring middag kommer vi med en melding. Der er lidt forskel på AGF og Horsens, nemlig det at AGF har til huse i en skov, og det giver selvfølgelig en risiko med væltede træer.

- Så jeg har fuld forståelse for deres beslutning, siger Horsens-direktør Henrik Ravn til bold.dk og tilføjer:

- Vi kommer med en udmelding efter vores møde, men jeg må da erkende, at det ikke ser så godt ud. Vi ønsker ikke at tage risici i forhold til vores tilskuere og spillere.

/ritzau/

 

Dagens Gossip