Pokalsemifinalisterne bookede billet

Sådan kunne Frederikshavn White Hawks-coachen Lars Ivarsson have sagt det, da det stod klart, at ovenstående resultat blev den endelige udgang på den anden kamp i pokalturneringen mod Herlev Eagles. Men han valgte at bruge lidt flere ord, da vendelboerne gik i pokalsemifinalen takket være 3-0-sejren i den første kamp i Frederikshavn.

Tilfreds var han langtfra med White Hawks spil i returkampen, så det var med en vis sarkasme og et blink i øjet, han sagde:

- Der er tre positive ting at sige om kampen. 1. Vi er i semifinalen. 2. Vi havde en god målmand (Nicola Riopel, red.). 3. Ingen blev skadet.

Var der ikke meget godt at sige om storfavoritterne, havde Lars Ivarsson til gengæld roser til Herlev Eagles.

- De krigede mere og havde større motivation end os, siger han.

Havde man troet, at der kunne blive lidt spænding om udfaldet, blev Herlev-drømmen knust allerede efter 38 sekunder, da Neil Trimm scorede i powerplay.

I 2. periode kvitterede Herlevs stortalent Jonas Sass, en af ligaens mest lovende forwards. Han er hurtig, kreativ og smart og bliver spændende at følge.

Ligesom i Frederikshavn spillede ørnenes målmand, Trevor Koenig, en stor kamp. Den aldrende canadier er lidt af et scoop og er også en kæmpegevinst som målmandstræner i ungdomsafdelingen.

I Herning vendte Blue Fox 1-3 nederlaget i Rødovre til en samlet sejr på 4-3 med 3-0 i returkampen, sejrsmålet scoret i overtiden. Et slagskud fra Mitch Ganzak blev snittet i kassen af Anders Poulsen.

Sejren styrkede unægtelig midtjydernes moral inden ligapremieren torsdag i Odense.

Odense Bulldogs gik videre til semifinale med 2-1 i Esbjerg på superfarlige Marc-Olivier Vallerands scoring to minutter før tid.

Rungsted Ishockey blev knust i den første kamp i Vojens med 1-8, men viste klasse på hjemmebanen i Hørsholm, hvor Sønderjyske vandt 3-2 efter at have været bagud 1-2.

Således er de fire i semifinalerne: Frederikshavn White Hawks, Herning Blue Fox, Odense Bulldogs og titelindehaverne, Sønderjyske.

Dagens Gossip