Polak stukket i brystet med køkkenkniv efter druktur

Skrevet af admin

22/12/2013

Dagens topnyheder

En knivstukket polsk mand er søndag morgen blevet opereret efter et slagsmål på Solbjerg Hovedgade ved Aarhus, oplyser Østjyllands Politi.

Hans tilstand er stabil, og han er umiddelbart udenfor livsfare.

Den ikke identificerede polak er stukket i højre side af brystet, og efterforskningen har vist, at kniven er ført af en 23-årig dansk mand, der fremstilles senere søndag ved Retten i Aarhus sigtet for forsøg på manddrab, oplyser vagtchef Jesper Drejer.

Sammen med tre andre polakker på 25, 28 og 33 år og to danskere på 23 og 25 år festede offeret i en lejlighed i byen, da der på et tidspunkt opstod skænderi og slåskamp omkring halv to-tiden natten til søndag.

Den 23-årige danske mand tog pludselig to køkkenknive frem i lejligheden og truede de fire polakker, oplyste politiet tidligere.

- Der opstår igen tumult, og en af de polske mænd bliver stukket en gang i siden af brystet med en køkkenkniv, sagde vagtchef Per Bennekov fra Østjyllands Politi og tilføjede, at polakken blev stukket ned ude på gaden.

Knivofret blev kørt til behandling på hospitalet, hvor hans tilstand ved ankomsten blev betegnet som kritisk, samtidig med at han var i livsfare.

Politiet anholdt de resterende tre polakker og de to danskere for at finde ud af, hvad der ledte op til knivstikkeriet, men det er kun den 23-årige dansker, som skal i et grundlovsforhør.

- De her gutter har drukket sammen, og de er noget påvirket af spiritus, sagde Per Bennekov.

/ritzau/