Politi anholder fire efter trusler og skud i Sønderborg

Fire unge i alderen 20-25 år er onsdag aften blevet anholdt, efter at de angiveligt har truet en familie i Ulkebøl ved Sønderborg.

- Der er også affyret et skud, der har ramt et vindue i familiens hjem. Det er dog kun gået gennem det yderste lag glas, så der er formentlig tale om en luftpistol, fortæller Søren Strægaard, der er vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til Ritzau.

Politiet blev alarmeret om episoden i Damgade ved 18.30-tiden.

- Vi sender hurtigt to patruljer til stedet, og kort efter bliver de fire anholdt, fortæller vagtchefen, der oplyser, at politiet endnu ikke har fundet det våben, der blev skudt med.

Ifølge politiet truede de fire også familien tirsdag aften, men hvorfor de har set sig sure på den, har politiet onsdag aften ikke noget bud på.

- Jeg ved ikke, hvorfor de truer familien, siger Søren Strægaard, der dog afviser, at der skulle være tale om et bandeopgør.

De fire er sigtet for trusler, men vagtchefen kan hverken sige, om der kommer yderligere sigtelser til, eller om de fire skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om fængsling.

- Det vil der først blive taget stilling til i morgen, siger han onsdag aften.

/ritzau/

Dagens Gossip