Politi dræber mistænkt fra nytårsangreb i Tel Aviv

Skrevet af admin

08/01/2016

Dagens topnyheder

Israelske styrker har dræbt en arabisk israeler, som var efterlyst for et skudangreb på en pub i Tel Aviv nytårsdag, siger sikkerhedskilder til israelske medier.

Manden blev skudt efter en syv dage lang menneskejagt. Israelske medier siger, at den 29-årige Nashat Melhem blev skudt og dræbt i en moské i den nordlige arabiske by Arara. Her skjulte han sig for myndighederne.

Ifølge de israelske myndigheder var Melhem den bevæbnede mand, der nytårsdag skød vildt omkring sig med et automatvåben i nærheden af Simta pub på Dizengoffgaden i Tel Aviv.

Ved angrebet i baren blev to gæster dræbt og syv andre såret. Da angrebsmanden flygtede, dræbte han også en taxachauffør. Manden affyrede flere end 15 skud i flere forskellige retninger.

Pårørende til Melhem har sagt, at han havde en psykisk brist og tidligere er idømt fem års fængsel efter et forsøg på at stjæle en israelsk soldats våben.

Melhems far arbejder som frivillig for det israelske politi. Efter angrebet opdagede faren ifølge CNN, at der manglede et våben, som befandt sig i et våbenskab i hjemmet.

/ritzau/Reuters