Politi: DSB-medarbejder overfaldet og bagbundet i tog

Skrevet af admin

07/08/2015

Dagens topnyheder

Københavns Politi er nu færdig med undersøgelserne omkring den togvogn, hvor en DSB-medarbejder tidligt fredag morgen blev overfaldet af to gerningsmænd.

- Ingen mistænkelige genstande i eller omkring toget fundet, skriver politiet klokken 10.40 på Twitter.

En DSB-medarbejder blev kort ført klokken 04.00 fredag morgen overfaldet af to mænd i et tog på banelegemet mellem Københavns Hovedbanegård og Dybbølsbro Station. Mændene bagbandt ham med tape og forsvandt tilsyneladende.

Manden blev efter noget tid befriet af kolleger, der slog alarm til politiet.

I beskeden på Twitter skriver politiet desuden, at der intet nyt er om gerningsmændene, som politiet foreløbig heller ikke har givet noget signalement af.

Nogle oplysninger fik derefter ordensmagten til at afspærre Københavns Hovedbanegård i omkring fire timer, men politiet er foreløbig meget tilbageholdende med oplysninger, så de nærmere omstændigheder ved overfaldet er ukendte for offentligheden.

- Den forurettede kunne berette om forhold, der har ført til, at Hovedbanegården er blevet delvist afspærret, og togtrafikken fra og til hovedbanegården er indstillet, skrev politiet fredag morgen i en pressemeddelelse.

Men derudover vil politiet ikke fortælle, hvorfor overfaldet førte til, at man lukkede et af landets største trafikknudepunkter.

- Jeg kan ikke sige noget, siger pressechef for Københavns Politi, Mads Jensen, fredag morgen til Ritzau.

Politiet har i det hele taget ikke villet svare på spørgsmål, men udelukkende henvendt sig til offentligheden via pressemeddelelser og beskeder på Twitter.

/ritzau/