Politi efterforsker brand i Fredericia

Skrevet af admin

04/02/2016

Dagens topnyheder

Politiet undersøger, om der i forbindelse med den voldsomme brand i Fredericia er begået noget ulovligt. Det skriver Sydøstjyllands Politi i en meddelelse.

Branden er slukket, men afspærringerne opretholdes fortsat, mens politiet undersøger omstændighederne ved branden.

- Afspærringerne omkring uheldsstedet opretholdes, fordi der er en efterforskning i gang, for om muligt at afdække hvordan og hvorfor branden opstod, og om der i den forbindelse måtte være begået et strafbart forhold, skriver politiet i meddelelsen.

Afspærringerne opretholdes også af den grund, at der er et ganske stort oprydningsarbejde efter branden.

Ifølge politikommissær Jesper Duus ved Sydøstjyllands Politi har de endnu ingen speciel mistanke i forbindelse med branden.

- Vi skal have fundet ud af, hvad der er sket i forbindelse med branden, og derfor har vi sat en efterforskning i gang.

- Det er en bred efterforskning, som skal belyse alt, hvad der er sket dernede. Der er ingen specielle mistanker, siger han.

Når brandvæsenet melder området sikkert, går politiet i gang med efterforskningen, og politiet kan ikke på nuværende tidspunkt oplyse, hvor længe den kommer til at tage.

Politiet kan heller ikke oplyse, hvor længe afspærringen vil blive opretholdt, men der kan blive tale om dage. Det betyder også, at der kan forudses trafikale udfordringer i Fredericia lidt endnu.

Slukningsarbejdet begyndte onsdag aften. Torsdag middag kom så meldingen om, at branden var slukket, og der ikke længere var fare for sundhedsskadelig røg.

/ritzau/