Politi efterforsker Justin Biebers rygklappere

Politiet i Southampton uden for New York har indledt en efterforskning af en episode i weekenden, hvor nogle personer fra Justin Biebers slæng var indblandet i et blodigt slagsmål.

Sangeren og hans følge af venner, rygklappere og livvagter lagde tidligt søndag morgen vejen forbi natklubben South Pointe i den mondæne badeby, men besøget udartede snart til et af de skænderier, Bieber er blevet så berygtet for at rage sig ud i.

Det lykkedes dog et par af popstjernens sikkerhedsfolk at få deres ophidsede arbejdsgiver med udenfor, inden situationen eskalerede.

Mundhuggeriet udviklede sig nemlig til et masseslagsmål, der bredte sig helt ud på parkeringspladsen med deltagelse af Biebers ledsagere.
Det lokale politi blev tilkaldt og efterforsker nu en konkret anmeldelse, en mandlig natklubgæst har indgivet.

Manden hævder, at han blev slået ned på P-pladsens betonunderlag med det resultat, at han måtte indlægges med skader i hovedet.

Da slagsmålet begyndte, sad Bieber angiveligt i en parkeret firehjulstrækker, men ifølge hjemmesiden TMZ kravlede han hurtigt op på bilens tag, så han bedre kunne følge slagets gang.

Den 19-årige popstjerne menes ikke at indgå i den personkreds, politiet nu kigger efter i sømmene.

Dagens Gossip