Politi efterlod kvindelig spritbilist nøgen i celle

33-årige Dana Holmes havde været til bryllup tilbage i maj måned, da hun blev stoppet af en politipatrulje på vejen hjem. Hun blev anholdt for spritkørsel med tre gange så meget alkohol i blodet som tilladt i LaSalle County nær Chicago.

Bøden er siden betalt, men sagen er ikke slut. For da hun blev taget med på politigården, afklædte tre mandlige og en kvindelig betjent hende og efterlod hende nøgen i en celle i en time.

Det skriver nbcchicago.com.

Læs også: Promille på over 3: Spritbilist med mega-brandert anholdt i sin egen seng

Politiet har angiveligt skrevet i deres rapport, at Dana Holmes var rapkæftet og skabte problemer. Men uanset hvad står politiet med en dårlig sag. I USA må kun betjente af samme køn kropsvisitere nøgne fanger. Og overvågningsbilleder skaber tvivl om, hvorvidt det overhovedet er en kropsvisitering, der får politiet til at tage tøjet af hende.

På videoen kan man se, at Dana Holmes bevæger det ene ben, mens hun bliver visiteret med tøj på. Det får betjentene til at lægge hende ned på gulvet og bære hende ind i cellen, hvor de hiver tøjet af hende og lukker døren bag sig. Der går nogle minutter, før en betjent kaster et tæppe ind til hende.

Læs også: Video: Vanvidsbilist bakker ind i mor og trækker barn efter sig

- Jeg sparkede ikke. Jeg ved ikke, om jeg var ved at miste balancen, eller hvad der skete, men jeg var overhovedet ikke aggressiv, siger hun.

- Jeg var rædselssagen. Jeg følte mig hjælpeløs. Jeg var bange, og jeg lå og græd, fortæller hun videre.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Politiet har nægtet at udtale sig yderligere i sagen, mens den stadig bliver efterforsket.

Se optagelser fra cellen her.

var nbcLP={};nbcLP.aRandomNumber=Math.floor(Math.random()*10000);nbcLP.currentPageLoc=encodeURIComponent(window.location.href);nbcLP.currentSiteLoc=encodeURIComponent(window.location.host);nbcLP.defaultWidth=652;nbcLP.defaultHeight=367;nbcLP.cmsID="226049521";nbcLP.vidPid="B_ln56l2yafX";nbcLP.vidSec="TK";nbcLP.vidSubSec="TK";nbcLP.vidFrame=document.getElementById("nbcLP226049521");nbcLP.vidFrame.style.border="none";nbcLP.vidFrame.width=nbcLP.defaultWidth;nbcLP.vidFrame.height=nbcLP.defaultHeight;nbcLP.vidFrame.scrolling="no";nbcLP.vidFrame.src="http://www.nbcchicago.com/templates/nbc_partner_player?cmsID="+nbcLP.cmsID+"&videoID="+nbcLP.vidPid+"&width="+nbcLP.defaultWidth+"&height="+nbcLP.defaultHeight+"&sec="+nbcLP.vidSec+"&subsec="+nbcLP.vidSubSec+"&turl="+nbcLP.currentSiteLoc+"&ourl="+nbcLP.currentPageLoc+"&rand="+nbcLP.aRandomNumber;

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip