Politi finder nye mistænkte i Madeleine-sagen

 

Ifølge bt.dk har engelsk politi nu udarbejdet en liste med flere personer, der kan have haft noget at gøre med den lille piges forsvinden.

Politiet har sendt listen til de portugisiske myndigheder, som de mener bør efterforske de mange navne og hive dem ind til afhøring.

Portugisisk politi lagde ellers sagen på hylden i 2008 og opgav at finde Madeleine McCann. Men en bøn fra hendes forældre til premierminister David Cameron fik i 2011 de engelske myndigheder til at genoptage sagen.

Ifølge chefen for efterforskningen, Andy Redwood, er der flere personer, som man kan afhøre for at udelukke dem som mistænkte.

Politiet i England og Portugal har ikke haft det bedste forhold til hinanden i de år, hvor Madeleines forsvinden har været efterforsket. Sidste år nægtede portugisisk politi således at genoptage sagen og sagde, at der ikke var nogen nye spor at gå efter.

De engelske myndigheder siger dog, at de har fundet 195 nye spor, og de håber, at den nye liste med mistænkte vil få portugisisk politi til at tage endnu et kig på sagen.

Madeliene McCann var tre år, da hun forsvandt fra en ferielejlighed, mens hendes forældre var ude at spise middag med nogle venner. De er flere gange blevet kritiseret for at efterlade deres lille datter alene, og i starten var de mistænkt for at stå bag hendes forsvinden. Siden er de dog blevet renset i sagen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip