Politi finder vragdele fra 9/11-angreb

Skrevet af BNB

27/04/2013
Vragdelen blev fundet klemt fast mellem en moské og en anden bygning tæt på Ground Zero. Et Boeing identifikationsnummer ses tydeligt på vragdelen, siger talsmand for politiet i New York, Paul Browne. Vragdelen er omkring 1,5 meter lang, en meter bred og en halv meter i dybden. Paul Brown siger til CBS News, at politiet endnu ikke har fastslået, om identifikationsnummeret svarer til American Flight 11, som ramte det ene tårn eller United Flight 175 som ramte det andet tårn. Vragdelen blev fundet onsdag af landinspektører, der var i gang med planlægningsarbejdet for et islamisk center. Politiet blev straks kontaktet, og området blev spærret af. Retsmedicinere skal nu i gang med en finkæmning af området. To kaprede fly ramte det nærliggende World Trade Center i 2001 og kostede flere tusinde livet. BNB

Mest læste i dag

Vragdelen blev fundet klemt fast mellem en moské og en anden bygning tæt på Ground Zero.

Et Boeing identifikationsnummer ses tydeligt på vragdelen, siger talsmand for politiet i New York, Paul Browne.

Vragdelen er omkring 1,5 meter lang, en meter bred og en halv meter i dybden.

Paul Brown siger til CBS News, at politiet endnu ikke har fastslået, om identifikationsnummeret svarer til American Flight 11, som ramte det ene tårn eller United Flight 175 som ramte det andet tårn.

Vragdelen blev fundet onsdag af landinspektører, der var i gang med planlægningsarbejdet for et islamisk center. Politiet blev straks kontaktet, og området blev spærret af.

Retsmedicinere skal nu i gang med en finkæmning af området.

To kaprede fly ramte det nærliggende World Trade Center i 2001 og kostede flere tusinde livet.

BNB