Politi har DNA-match i sexkrænker-sag

Fyns Politi har i dag fået besked om, at der er fundet et DNA match og dermed en formodet gerningsmand i sagen om overgrebene på de to små piger fra Refsvindinge og Øster Skerninge på Fyn.

Der er tale om den mand, der tirsdag blev varetægtsfængslet i sagen om fundet af kemiske stoffer i Skibshuskvarteret i Odense i forbindelse med en mindre brand.

- Desværre kan jeg ikke komme med ret mange detaljer, fordi manden i sidder varetægtsfængslet for dobbeltlukkede døre i den anden sag.

- Det betyder også, at han ikke umiddelbart vil blive fremstillet i grundlovsforhør i denne sag, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen.

Fundet blev gjort i forbindelse med en ransagning i sagen. Her fandt politiet ud over flere kemiske stoffer en rygsæk. Den viste sig at indeholde en halsedisse, strips samt forskellige andre effekter, som politiet ikke ønsker at gøre nærmere rede for nu.

Indholdet i rygsækken fik politiet til at foretage et mundskrab på den 40-årige mand. Det er dette mundskrab, Retsgenetisk Institut nu har meddelt stemmer overens med de DNA-spor, der er gjort i forbindelse med sagerne om overgrebene på de to piger fra Østfyn.

- Denne sag har fyldt rigtig meget i Fyns Politi. Det er der ingen tvivl om.

- Men den har i endnu højere grad fyldt meget hos de to berørte familier - ja, i hele lokalområdet. Også derfor er jeg glad for, at kunne fortælle, at vi i dag har fået det afgørende DNA-match i sagen, siger Henrik Justesen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip