Politi: Hjælp, vi skal have fanget ham her

Opdatering 22/9 2016: Houssen Nasser har meldt sig selv på politistationen i Køge mandag, hvor han mødte op sammen med sin forsvarer. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Den 19-årige mand Houssen Nasser skal findes hurtigst muligt, og derfor beder Midt- og Vestsjællands Politi nu offentligheden om hjælp ved at efterlyse drengen med navn og billede.

Houssen Nasser har været efterlyst siden starten af maj i år af politiet, som gerne vil have fingre i ham for at sigte den 19-årige for bedrageri og afpresning begået mod andre unge primært i Køge og Herfølge samt sigte ham i en sag om grov vold.

Politiet mistænker ham dermed for at være én af gerningsmændene i flere sager, der er begået inden for de seneste ca. otte måneder i området. Borgere skal derfor heller ikke tage kontakt med ham, hvis de ved, hvor han er eller ser ham, da han kan være farlig ifølge politiet.

Houssen Nasser er uden fast bopæl, og politiet har endnu ikke haft held med at finde ham hos hans familie og på relevante tilholds- og opholdssteder.

Udover billedet lyder signalementet således:

- 19-årig mand, almindelig af bygning, ca. 170 cm høj, sort hår, særlige kendetegn: tatovering af fem navne på højre overarm.

Ved du noget om hans færden og opholdssted, bedes du straks kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46351448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Læs også: Politiet efterlyser 66-årig mand: Frygter for hans velbefindende

Læs også: Bekymret politi og familie efterlyser mand: Har du set Uffe?

 

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip