Politi: Ingen kan straffes for 11-årigs død

Der er ikke grundlag for, at nogen kan straffes for en tragisk ulykke 4. august 2012, hvor en 11-årig dreng mistede livet på en fodboldlejr, da en bom ved indkørslen til en lokal idrætsklub i Søndersø på Nordfyn væltede ned over ham. Det oplyser anklagemyndigheden hos Fyns Politi, der efter en række afhøringer har besluttet at indstille efterforskningen af ulykken.

»Sagen har været vurderet af Arbejdstilsynet, som i en udtalelse af 22. marts 2013 har meddelt, at der ikke er grundlag for at indstille nogen til straf. Efter en gennemgang af sagen har anklagemyndigheden ikke fundet grundlag for at tilsidesætte denne vurdering. De personer og institutioner, der er tilknyttet sagen, er underrettet,« oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Omkring 1.200 unge i alderen 8-17 år deltog i fodboldlejren. Adgangsvejen til klubben var forsynet med en fem meter lang bom, fremstillet i galvaniseret jern. Ifølge politiets oplysninger legede tre til fire børn på bommen, hvilket var for meget for bommens hængsler. De gav efter for vægten, og bommen knækkede ved standeren.

Den 11-årige dreng, der sad på bommen, fik hovedet i klemme under den og pådrog sig så alvorlige skader, at han senere på dagen døde af sine kvæstelser.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip