Politi jagter mand efter sexovergreb på Fyn

Fyns Politi har fået mange henvendelser fra borgerne, men ingen af dem har endnu ført til pågribelsen af en mand, som fredag forgreb sig seksuelt på en 11-årig pige i et skovområde ved Vester Skerninge på Sydfyn.

Pigen har forklaret, at overfaldsmanden var mellem 45 og 50 år. Han kørte rundt i en bordeauxrød bil, og overfaldet fandt sted i en skov, hvor hun så en hvid campingvogn eller skurvogn med noget orange på.

- Vi har fået omkring 30 henvendelser om personer, om biler og om campingvogne, men endnu ingen afgørende spor at gå efter. Vi undersøger imidlertid alle henvendelser til bunds, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen, Fyns Politi.

Manden samlede pigen op, da hun blev sat af skolebussen på Brunsvej i Vester Skerninge fredag klokken cirka 14.20.

Pigen begyndte at løbe, da manden henvendte sig til hende, men han tvang hende ind i bilen og kørte hende rundt i området og ned ad en skovvej eller markvej, hvor han forgreb sig på hende seksuelt.

Blandt andet af hensyn til pigen ønsker politiet ikke at oplyse detaljer om, hvad hun blev udsat for.

Efter overgrebet blev den 11-årige sat af ved Sømarksvej tæt på krydset Balvej og Ravnegårdsvej i Vester Skerninge.

Fyns Politi søger vidner, der har set en ældre bordeauxrød bil i området fredag mellem klokken 14 og 15, eller som har set eller kender en person, der svarer til mandens signalement.

Han er 175-180 centimeter høj og almindelig til kraftig af bygning. Han beskrives som lys i huden og dansktalende.

Han havde en sort jakke på, muligvis en arbejdsjakke, lyseblå cowboybukser med bælte, sort hue og en mørk halsedisse, som dækkede hans underansigt.

Også personer med kendskab til den hvid-orange campingvogn eller skurvogn i et skovområde opfordres til at kontakte politiet. Det kan ske på telefon 114.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip