Politi og redningsmandskab rykket ud til skole: Dræbt på stedet

Skrevet af Nicolai Haugsted

22/04/2024
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Natten til mandag modtog politiet rystende opkald.

Dagens topnyheder

Frederikshavn vågnede mandag morgen op til nyheden om et dødeligt knivstikkeri, der har sendt chokbølger gennem lokalsamfundet.

En 36-årig mand blev natten til mandag fundet dræbt i en lejlighed på Buhlsvej, lige ved hovedindgangen til Frydenstrandskolen.

Det skriver Presse-fotos.dk.

Hændelsen har ført til stor politiaktivitet i området, især ved skolen, hvor forældre og skolens ledelse er blevet orienteret om situationen.

Nordjyllands Politi var hurtigt på stedet efter at have modtaget anmeldelsen om hændelsen klokken 00.24. Den 36-årige mand blev erklæret død på adressen trods redningsmandskabets indsats.

Kort efter blev en 33-årig mand anholdt nær gerningsstedet. Han er nu sigtet for drab, og han havde ifølge politiet en relation til den afdøde, men var ikke i familie med ham.

"Vi er på et meget tidligt stadie i efterforskningen. Og vi er endnu ikke færdige med at afhøre den anholdte 33-årige mand, der er en bekendt til den dræbte, men ikke i familie med vedkommende," udtaler politikommissær Carsten Straszek, efterforskningsleder i sagen, til Nordjyske.

Skolen har været scene for politiets arbejde, hvor betjente har søgt at berolige og informere forældre og personale. Samtidig fortsætter efterforskningen for at afklare motivet bag den voldsomme handling, der endte med at koste en mand livet.

Der er endnu ingen oplysninger om, hvad der ledte op til knivstikkeriet, men politiet opfordrer eventuelle vidner til at komme frem og kontakte dem på 114.

Retssagen mod den anholdte er ventet at indledes med et grundlovsforhør.

Foto: Presse-fotos.dk

Foto: Presse-fotos.dk