Politi om gidseldrama: Vi har god tid

»Vi er i dialog, og vi forsøger at løse det her, så ingen kommer til skade,« siger en talsmand fra Københavns Politi til TV 2 News.

»Vi har rigtig god tid,« tilføjer talsmanden.

Københavns Politi modtog klokken 13.48 en melding om, at en indsat i Politigårdens Fængsel havde taget en medfange som gidsel. Gerningsmanden er en mand i 30erne, mens gidslet er en mand i 20erne.

Politiet formoder, at gidseltageren har anvendt et hjemmelavet våben i forbindelse med episoden. Politiet er ikke på nuværende tidspunkt klar over, hvorvidt gidslet har lidt nogen form for overlast.

Finn Walther Petersen, der er advokat for gidseltageren, følger dramaet fra sidelinjen. Han har kendt sin klient i årevis, og Finn Walther Petersen siger til TV2 News, at politiet ikke vil lade ham tale med sin klient. Og det er frustrerende, siger advokaten.

»Jeg ved, at han har tillid til mig. Jeg tror, at min tilstedeværelse vil betyde en neddrosling af situationen,« siger Finn Walther Petersen.

Politigårdens Fængsel er kendt for at huse negativt stærke fanger og kun 25 af slagsen, som er underlagt langt flere sikkerhedsmæssige restriktioner end i andre fængsler. Ifølge ekstrabladet.dk er Politigårdens Fængsel et af de hårdeste fængsler i Danmark.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip