Politi om hængt mand: Det er bare en halloween-dukke

En 23-årig mand begik fredag aften selvmord ved Hillerød Station ved at hænge sig selv. Men da en pige ville slå alarm, blev hun afvist af alarmcentralen. Det er en dukke, lød meldingen.

Det skriver Hillerød Posten.

LÆS OGSÅ: Nægtede at rykke ud efter lig-fund: Nu siger politiet undskyld

Det var en 19-årig pige og en veninde, der fandt den døde mand siddende ved et hegn ved stationen. Pigen slog alarm, men alarmcentralen nægtede at sende politi og ambulance til stedet.

Pigen fik den forklaring, at der var kommet mange opkald om det. Og, at det bare var en dukke, som kunne være hængt op i anledningen af Halloween.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Vi var ikke i tvivl om, at det var et menneske, siger den 19-årige gymnasieelev til Hillerød Posten.

Pigen fortæller til avisen, at operatøren på alarmcentralen sagde, at hun jo bare kunne røre ved det, de havde fundet, hvis de var i tvivl.

- Jeg har ham stadig i telefonen, da jeg går over mod den døde, og jeg beskriver, hvordan jeg nærmer mig. Da jeg står tæt på, siger jeg, at jeg ikke kan få mig selv til at røre ved ham, og at jeg er utrolig bange. Jeg er ikke i tvivl om, at det er et menneske, siger hun til Hillerød Posten.

Opkaldet blev kort efter afsluttet, efter operatøren igen havde insisteret på, der var tale om en dukke.

Pigen og hendes veninde fandt en pind, som de brugte til at røre ved den døde mand. De var stadig ikke i tvivl om, at der var tale om et lig.

Veninden ringede kort efter til alarmcentralen igen. Nu lød meldingen, at de gerne ville sende hjælp, men at der kom til at gå lang tid, fordi de havde travlt.

Først, da en mand fra Natteravnene efterfølgende til alarmcentralen, skete der noget. Han blev dog i første omgang også afvist. Men det lykkedes alligevel at overbevise alarmcentralen om, at der skulle hjælp til stedet.

Pigens mor har, ifølge Hillerødposten, klaget til politiet over sagen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip