Politi-strip: Se betjents pinlige audition til realityshow

Den erfarne politibetjent John McGuiness fra Massachusetts er kommet ud i lidt af et stormvejr og bliver nu holdt nøje øje med af sine overordnede. I 2010 optog han nemlig i en audition til et realityshow, og nu er videoen pludselig dukket op.

På videoen ser man McGuiness stå i sin officielle uniform, mens han forklarer, hvorfor seerne vil elske at se ham på skærmen, og at han især vil tiltrække MILF-segmentet. Men ser også, hvordan han pludselig begynder at åbne sine bukser og trække skjorten af.

LÆS OGSÅ: Det skal I gøre for at få mere sex

Realityshowet "Wicked Summer" skulle minde om MTV-successen "Jersey Shores", men betjenten, som fortæller, at han er homoseksuel, nåede aldrig at komme på skærmen. Produceren skrinlagde nemlig projektet, før det blev færdigt.

Det er John McGuiness, som selv har lagt videoen på tjenesten Vimo. På optagelsen afslører han ikke blot, at han er til mænd. Han beskriver også sig selv om en lækker fyr, med en fantastisk krop - og seerne kan selv bedømme om det passer.

Se også: Sjov video: Far efterligner sin seksårige datters hysteriske anfald

Betjenten smider nemlig hele uniformen og ender med at stå i sine hvide underdrenge foran kameraet.

I fredags meddelte politichefen i Worcester, hvor McGuiness arbejder, at man efterforskede videoen, men at betjenten, som har været i korpset i mere end 20 år, ikke er suspenderet.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Der venter dog formentlig John McGuiness en form for reprimande for uretmæssigt brug af uniformen.

Se John McGuiness smide uniformen herunder: 

Dagens Gossip