Politibeskyttet Garcia giver Woods hånden

I hvert fald blev de to kamphaner set give hinanden hånden, da de begge stod på driving range og trænede forud for US Open. Woods ønskede bagefter ikke at kommentere håndtrykket, som kom da Garcia gik over til amerikaneren og rakte hånden frem.

Garcia kom i fedtefadet i sidste måned, da han ved en European Tour galla-middag fortalte, at han ville invitere Woods på friturestegt kyllinge-middag, en kommentar, der generelt blev udlagt som racistisk, og som Woods selv beskrev som 'sårende' og 'klart upassende'. Garcia har siden fået en advarsel fra sin hovedsponsor 'Taylormade Adidas' på grund af udtalelsen, som altså kan vise sig at være rigtigt dyr, og han har efterfølgende været ude at undskylde.

Garcia går rundt under træningen med politibeskyttelse, og det må forventes, at tilskuerne ved US Open vil tage fjendtligt imod ham på grund hans udtalelser.

Det forventer Colin Montgomerie, der tidligere har haft Garcia med på sit Ryder Cup-hold.

- Ja, han kan blive buhet af, og det er meget trist for vores sport. Husk vi er kun et par timers afstand fra New York, og det er et meget livligt publikum, så jeg tror, at de sandsynligvis vil buhe af ham. Man kan have ondt af ham, men hvis man har det, så accepterer man hans udtalelser. Det er en meget svær situation, siger Montgomerie, der skal kommentere US Open for Sky.

Dagens Gossip