Politibetjent anker dom for hundebortførelse

I januar troppede han op på et dyreinternat i politibil og politiuniform og bortførte hunden Thor. Hunden var egentlig dømt til aflivning, fordi den havde skambidt en anden hund. Men politimanden fik udleveret hunden ved at underskrive en attest i et andet navn end sit eget.

Handlingen var ifølge politimanden en protest mod hundeloven, og den vakte voldsom debat blandt hundeelskere og ditto -hadere landet over.

Lars Bo Lomholt blev suspenderet fra sit job, og fredag faldt dommen i Retten i Helsingør. Alligevel fortyder han ikke, og han har besluttet sig for at anke.

- Jeg er skuffet over, at anklageren henviste til hundeangreb fra 1942. Det kan jeg kun ryste på hovedet over. Derfor vil jeg prøve sagen ved en højere instans, fortalte han til bt.dk’s udsendte efter dommen.

- Jeg vil blive ved med at kæmpe for den her sag. Jeg kender en masse politikere nu, som jeg vil blive ved med at trykke til og oplyse om denne sag, forklarede han.

Den suspenderede betjent lagde ikke skjul på, at han stadig gerne vil arbejde i politiet. Men spurgt, om han vidste, hvor Thor var i dag, svarede han:

»Det ønsker jeg ikke at oplyse.«

Dagens Gossip